Miss Rally Team

2009. januárjában alakult meg a Radó Rally Team S. E. támogatásával, a kizárólag lányokból álló, Magyarországon és talán Európában is egyedüli, női rally csapat. A csapat összeállítása a kezdetek óta folyamatosan bővül, a szorgalom és a kitartás töretlen, a lányok sikerre törekszenek és elmondhatjuk nagyon jó úton haladnak. Több amatőr mini-rally versennyel a hátuk mögött, mondhatni „férfias küzdelemben” számos dobogós helyezést tudhatnak magukénak.

sz_2013_01_komi_kupa_5fordulo_095.jpgMár a 2. verseny évad közepén volt olyan verseny, melyen a Miss Rally Team elhozta az, 1., 2. és 4. helyezést is! A Radó Rally-suli által nyújtott hatékony oktatásnak köszönhetően a lányok folyamatosan fejlődnek és egyre ügyesebbek lesznek, ezt tükrözi, hogy mára már minden versenyen az élen végeznek. A lányok azonban nem érik be ennyivel és szeretnének egyre előrébb lépni és mindenképpen szeretnék bizonyítani, hogy méltó helyük van a fiúk között még ebben az igazán kemény, férfias sportágban is, ezért folyamatosan dolgoznak azon, hogy komolyabb másodosztályú, illetve hosszabb távú rally – túra versenyeken is minnél többször legyen lehetőségük rajthoz állni és jó eredményeket elérni!

reklám valvolinhoz.jpgA végcél természetesen a rally I. osztályban való sikeres szereplés hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt. Terveik megvalósításához persze mindenképpen támogatókra van szükségük, de az akkurátus hölgyek a szponzor szerzéstől sem riadnak vissza, hiszen végzettségüket tekintve jártasak a kereskedelem, a marketing és a reklám területén is, így bájos mosolyuk mellett, céltudatosságukkal és agilitásukkal joggal bizakodhatnak eredményességükben e téren is! A végső célkitűzésük: hogy „lesöpörhessék” a férfiakat a versenypályákról! Aggódhatnak tehát az erősebb nem képviselői, mert jönnek a lányok és bebizonyítják a világnak, hogy a vezetésben is tudnak jobbak lenni férfitársaiknál!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu