148 gyerek vezette a Rally- Villám Verdát!

A legifjabb Rally-Sulis vagány szülinapot tartott!

Év végi autózás a Rally-Villám Verdával!

Rally-Villám Verda a SilverKart Gokart pályán!

Rally Verda Gyerekeknek!

Érdekel

Versenyautó vezetés gyerekeknek

A Kinder Rally-Suliban már a legkisebbek is vezethetnek  igazi versenyautót!

a.jpgA Radó Rally-Suli a 2010-ben megnyitotta kapuit a legifjabb nemzedék, azaz a gyerekek előtt is és 10 éves kortól várta a lelkes vezetni vágyó lurkókat. 2013 óta pedig – hazánkban, de talán a nagyvilágban is egyedüli módon -, már nem csak 10 éves kortól kezdődően várja a fiatal versenyautózni vágyókat, hanem immár az egészen pici gyerekeknek is biztosít lehetőséget a versenyautók kipróbálására, vezetésére! A mese filmben szereplő tűzpiros rajzolt versenyautó mintájára megépítettük a gyerekeknek a valóságos Rally-Villám Verda versenyautót, amit már 2 éves (!) kortól kezdődően vezethetnek az autók iránt érdeklődő picurok! A gyermekeknek épített versenyautóink mindegyike jobb oldali pedálsorral is ellátott oktató autó, így az autózások a jobb oldalra ülő - profi vezetéstechnikai oktató Radó István - által teljes mértékben kontrollálhatóak! Természetesen az autózások minden esetben a forgalomtól elzárt területen, vagy zárt versenypályákon kerülnek megrendezésre, melyek során a legkisebbeket a vezető ülésbe helyezett biztonsági gyermekülésbe ültetjük.

A jobb oldali pedálsornak és ezen biztonsági megoldásoknak köszönhetően az autózás a gyermekek számára maximálisan biztonságos!

n.jpgRally-Villám Verda rövid időn belül a kicsik – és szüleik - igazi kedvence lett! Ez bebizonyosodott már számos csapatunk által lebonyolított rendezvényen is, mint többek között pl. a Budakeszi Repülőtéren megrendezett Gyermek- napi programokon, a Dunavarsányban megrendezésre kerülő Mikulás napi rendezvényen, vagy a Soroksári KIKA Áruház parkolójában megrendezésre kerülő Családi napi rendezvényen is, melyek keretében több száz (!) gyerek vezethette már a 170 lóerős Hyundai S Coupe versenyautót! A nagyobbakat pedig 6 éves kortól egy Subaru WRX versenyautóval is várjuk, őket már igazi vezetéstechnikai oktatásban is részesítjük!

 

GALÉRIA

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu