Versenyautóvezetés mozgássérülteknek, mozgáskorlátozottaknak!

20151114_140942.jpgA Radó Rally-Suliban mindenki számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbáljon rally versenyautókat, betekintést kapjon a rally sportba, profi versenyzőktől lesse el a rally fortélyait és tanulja a mesterfogásokat! Továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy minden előzetes tapasztalat és felkészültség nélkül, akár teljesen kezdőként, abszolút amatőrként is akárki belekóstolhasson a rally autózás és a rally versenyek igazán különleges és izgalmas világába! Akár pilótaként, akár navigátorként minden előképzettség nélkül is átélheti bárki a rally versenyautózás minden izgalmát és élményét!

Igazi különlegességünk, hogy hazai és nemzetközi szinten is egyaránt egyedüli módon, mi nem feledkezünk meg a testi fogyatékkal élőkről sem! Így a számukra speciálisan megépített autókkal, a mozgássérülteknek és mozgás korlátozottaknak is lehetőséget biztosítunk, arra hogy kipróbálhassanak, vezethessenek rally versenyautókat!

IGAZI ÖRÖM FORRÁSKÉNT!

Azoknak, akik szeretnének egy kicsit ki zökkeni a mindennapi nehézségeikből! A versenyautózás fantasztikus élménye , ha csak rövid időre is, de biztosan feledteti mindenkivel a problémákat, a napi gondokat és minden bizonnyal mosolyt varázsol a fogyatékkal élők arcára is!

m2.jpgREHABILITÁCIÓS CÉLLAL!

Azoknak, akik esetlegesen autóbaleset miatt váltak mozgássérültté, vagy amiatt kerültek kerekesszékbe és azóta pedig félnek autóba ülni, autót vezetni!
A versenyautózás során mi segítünk az esetleges félelmek leküzdésében, valamint igyekszünk hozzá-járulni a sérültek önbizalmának megerősítéséhez és magabiztosságuk visszaszerzéséhez is!

m.jpg

EGY ÁLOM VÁLHAT VALÓRA!

Azoknak, akiknek minden vágyuk, hogy egyszer kipróbálhassanak, vezethessenek egy igazi versenyautót és akárcsak egy rövid időre is, de igazi rally versenyzővé válhassanak! A mozgássérültek, mozgáskorlátozottak számára ez elérhetetlen ábrándnak tűnhet, de nálunk a Radó Rally-Suliban az álmok végre valóra válhatnak! Speciálisan kialakított, jobb oldali pedálsorral is ellátott versenyautóinkkal és profi vezetéstechnikai oktatóink segítségével mindenki átélheti az igazi rally élményeket!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu