Szülinapi vezetés és lánykérés

BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁN A RADÓ RALLY TEAM!

Palacsintás szülinap a versenypályán!

Radó Rally-Suli - Terebessy Zoltán szülinapi versenyautózása

Radó Rally-Suli - Szita Balázs és Szita Gábor versenyautózása film

Érdekel

Valami igazán különleges és egyedi meglepetést, egy maradandó emléket,
vagy szuper élményt adnál?

Ajándékozz versenyautóvezetést!

12307956_326795464157654_1174517510154159841_o.jpgA Radó Rally-Suliban mindenki számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbáljon igazi rally versenyautókat, betekintést kapjon a rally sportba, profi versenyzőktől lesse el  a rally fortélyait és tanulja a mesterfogásokat! Továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy minden előzetes tapasztalat és felkészültség nélkül, akár teljesen kezdőként, abszolút amatőrként is akárki belekóstolhasson  a  rally  autózás  és  a rally versenyek igazán  különleges és izgalmas világába! Versenyautózási lehetőségeink pl: születésnapra, ballagásra, Karácsonyra, legénybúcsúra, vagy bármely egyéb alkalomból  ajándékként is adhatóak!

Az ajándék keretében az ünnepelt egy igazi rally versenyautó vezetésére is, valamint egy többszörös bajnok, profi rally versenyző általi igazi versenytempós élményautózásra is lehetőséget kap! Akár pilótaként, akár navigátorként minden előképzettség nélkül is átélheti bárki a rally versenyautózás minden izgalmát és élményét!

  • Minden veszély nélkül, maximálisan biztonságos körülmények között!
  • Zárt, murvás, vagy aszfaltos versenypályákon!
  • Biztonságos, jobb oldali pedálsorral és bukóketreccel is ellátott
  • Rádió átbeszélős bukósisakon keresztüli kommunikációval!
  • Profi, többszörös bajnok rally versenyzők segítségével és igazi rally versenyautókkal, vezetéstechnikai oktatással!

 plakett.jpgAz ajándék autózások esetében az előzetes egyeztetések alkalmával a megajándékozott nevére  szóló díszes ajándék plakettet állítunk ki és e-mailben megküldjük az autózást ajándékozó megrendelőink részére, amelyet azután egy szebb képkeretbe, vagy üveglap közé helyezve, akár kézzel fogható ajándékként is át lehet adni  az ünnepeltnek! A megajándékozottak autózásáról minden esetben fényképeket és belső kamerás video felvételt is készítünk, melyeket teljesen ingyenesen - azaz csapatunk ajándékaként  - biztosítunk az ünnepeltek részére.

IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGEK!

Hazai és nemzetközi szinten is egyedüli módon, kizárólag a Radó Rally-Suliban!

  • Versenyautó vezetés gyerekeknek! –  akár már 3 éves kortól(!)
  • Versenyautó vezetés fogyatékkal élőknek, mozgássérülteknek és mozgáskorlátozottaknak is!

gy.jpgA versenyautózást tehát a legkisebbek, azaz a gyermekek  részére (akár már 3 éves kortól!)  is lehet ajándékozni! Őket a számukra kialakított emelt pedálokkal, kormánnyal és méretükre igazított üléssel rendelkező versenyautókkal várjuk! Mivel autóink jobb oldali pedálsorral is ellátott, teljesen biztonságos oktató autók és az autózás során a jobb oldalon ülő  profi, többszörös bajnok rally versenyzőink mindenben segítik az ünnepelteket és tökéletesen tudják kontrollálni az autózást,  így az autózás a gyermekek számára is maximális biztonsággal bonyolítható le!


m.jpgUgyancsak példa nélküli módon és egyedüliként, mi nem feledkezünk meg a fogyatékkal élőkről sem! Így a számukra speciálisan megépített autókkal, a mozgássérülteknek és mozgás korlátozottaknak is lehetőséget biztosítunk, arra hogy kipróbálhassanak, vezethessenek rally versenyautókat!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu