Tájékoztató versenyautózási lehetőségeinkről

P5100055.JPGA Radó Rally-Suliban mindenki számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbáljon rally versenyautókat, betekintést kapjon a rally sportba, profi versenyzőktől lesse el a rally fortélyait és tanulja a mesterfogásokat! Továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy minden előzetes tapasztalat és felkészültség nélkül, akár teljesen kezdőként, abszolút amatőrként is akárki belekóstolhasson a rally autózás és a rally versenyek igazán különleges és izgalmas világába!

Akár pilótaként, akár navigátorként minden előképzettség nélkül is átélheti bárki a rally versenyautózás minden izgalmát és élményét!

DSCF8393-(1024x768).jpgIgazi különlegességünk, hogy hazai és nemzetközi szinten is egyaránt egyedüli módon, igazi kuriózumként, csak nálunk már a legkisebbek, azaz a gyerekek is - akár már 3 éves kortól kezdődően (!) – teljes biztonságban vezethetnek igazi versenyautókat! Ugyancsak példanélküli módon és egyedüliként, mi nem feledkezünk meg a fogyatékkal élőkről sem! Így a számukra speciálisan megépített autókkal, a mozgássérülteknek és mozgás korlátozottaknak is lehetőséget biztosítunk, arra hogy kipróbálhassanak, vezethessenek rally versenyautókat!

  • MINDEN VESZÉLY NÉLKÜL
  • MAXIMÁLISAN BIZTONSÁGOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
  • ZÁRT VERSENYPÁLYÁKON!
  • BIZTONSÁGOS, JOBB OLDALI PEDÁLSORRAL ÉS BUKÓCSŐVEL IS LLÁTOTT IGAZI RALLY VERSENYAUTÓKKAL!
  • RÁDIÓS ÁTBESZÉLŐVEL ELLÁTOTT BUKÓSISAKON KERESZTÜLI KOMMUNIKÁCIÓVAL!
  • PROFI, TÖBBSZÖRÖS BAJNOK RALLY VERSENYZŐK SEGÍTSÉGÉVEL ÉS VEZETÉSTECHNIKAI OKTATÁSÁVAL!

 

RALLY VERSENYAUTÓINK KIPRÓBÁLÁSÁRA TÖBBFÉLE LEHETŐSÉG KÖZÜL IS LEHET VÁLASZTANI!

 

1. RALLY-SULI KERETÉBEN:

A Radó Rally-Sulit többféle helyszínen is működtetjük, ezek mindegyike zárt, biztonságos, aszfaltos, vagy murvás felületű versenypálya, melyeken bárki tökéletes biztonságban kipróbálhat igazi versenyautókat, a legegyszerűbb „örömautózástól”, a legbonyolultabb versenyre való felkészítésig egyaránt, profi, többszörös bajnok rally versenyző oktatók segítségével és vezetéstechnikai oktatásával!

Ezen alkalmakkor tehát, bárki kipróbálhat igazi „éles” rally versenyautót, egy jobb oldalon ülő profi oktató mellett, aki behangosított bukósisak és jobboldali pedál sor segítségével, maximális biztonsággal tudja kontrollálni és segíteni a résztvevőket a vezetés folyamán, tehát az elméletben tanultakat, rögtön a gyakorlatban is megtudja mutatni, valamint áttudja éreztetni a résztvevőkkel a rally autózás minden élményét!

SAM_1712.JPGTermészetesen Radó Rally-Suli keretében a gyerekekre is gondoltunk, s az országban egyedülállóan már 3 éves kortól várjuk a legkisebbeket számukra speciálisan megépített (meghosszabbított pedálokkal, emelt kormánnyal és üléssel ellátott) versenyautókkal! A legkisebbek nagy kedvence a Verdák című rajzfilmből jól ismert tűzpiros versenyautónk a „Rally-Villám Verda”! Ezenkívül azon gyerekek számára, akik az autózást már komolyabban gondolják és szeretnének mindent megtanulni a versenyautózás fortélyairól, beindítottuk a Kinder Rally-Sulit is, ahol a 6 - 14 év közötti gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy igazi rally versenyautókat vezessenek, s így tanulhatják meg a vezetéstechnikai alapokat és később természetesen a mesterfogásokat is, a jobb oldalon ülő profi oktatóktól!

A vezetéstechnikai elméleti és gyakorlati oktatással is egybekötött versenyautózás díját úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elérhető legyen! Az autózás ára rendkívül kedvező módon - már 20 e Ft-tól kezdődően - a helyszíntől és az időtartamtól függően, minden esetben egyedi megbeszélés alapján személyre szabottan kerül meghatározásra!

2. AMATŐR VERSENYEK ALKALMÁVAL: 

286703334693806.jpgAz év folyamán több alkalommal különböző helyszíneken (pl: Kiskunlacházi Reptér, , Radó Rally-Ring, Kakucs-Ring stb.), különböző - nem csak a mi csapatunk által szervezett - amatőr szlalomversenyek, vagy "mini rally” versenyek alkalmával is tudunk lehetőséget biztosítani versenyautóink kipróbálására, bérlésére. Ezen versenyek alkalmával tehát, a résztvevők a Radó Rally Team versenyautóival állhatnak rajthoz és teljesíthetik a kijelölt versenyszakaszokat, igazi versenykörülmények között., úgy hogy a jobb oldalról, Radó Pisti személyében egy igazi profi pilóta diktálja az itinert, valamint vezetéstechnikai oktatással is segít a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A versenyekre az autók bérleti díja, valamint a vezetéstechnikai oktatás díja is - a megtett kilométerek, illetve a verseny időtartamának függvényében - 45 e Ft-tól kezdődően - változó lehet, ezért minden esetben előzetes egyeztetés alapján kerül kialakításra. Egy komplett mini-rally verseny keretében történő autózás esetén (ami már ~ 30 km össztáv megtételét jelenti) a bérleti díj - a vezetéstechnikai oktatással együtt - 100 e Ft. Aki a teljes versenyen versenyzőként is .szeretne részt venni, annak a bérleti díjon felül természetesen még fizetendő lesz az adott verseny nevezési díja is a versenyrendezőség felé, mely összeg - a verseny helyszínétől és a rendezőségtől függően - szintén változó lehet, ez általában 15 - 20 e Ft/fő körüli összeg szokott lenni.

Természetesen amikor már konkrét versenyről és konkrét igényről beszélünk, akkor az árat az autózás előtt mindig pontosan egyeztetjük.

Ezekről a versenyekről, illetve autózási lehetőségekről - igény esetén - e-mailben küldünk előzetes értesítőt a nálunk már regisztrált érdeklődőknek. Regisztrálni az alábbiakban megadott bármely elérhetőségünkön, vagy a letölthető a weboldalunkon a letölthető dokumentumok között található és e-mailben részünkre megküldendő jelentkezési lapon lehet, illetve facebook oldalunkon, weboldalunkon, valamint különböző rally-s oldalakon (pl: www.itiner.hu, www.duen.hu stb.) is szoktuk hírdetni az éppen aktuális versenyautózási lehetőségeinket.

 3. EGYÉNI AUTÓBÉRLÉS KERETÉBEN:

PA170029.2.JPGLehetőséget biztosítunk egyéni autóbérlésre is, például egy - a résztvevő által kiválasztott konkrét versenyen való részvételre is, melynek során az autót, a versenyzéshez szükséges teljes felszerelést és a szükséges szerviz ellátást is biztosítjuk, illetőleg ráadásként profi pilótáink általi egyéni vezetéstechnikai oktatást is biztosítunk bérlőinknek!

Ezen alkalmak időtartama, helyszíne és ára szintén minden esetben eltérő –az egyedi igényekhez igazítva – minden esetben változó, tehát mindenképpen személyes megbeszélést igényel, előzetesen egyeztetett módon.

4. CÉGES RENDEZVÉNYEK VEZETÉSTECHNIKAI OKTATÁSSAL, VAGY CSALÁDI, BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK KERETÉBEN:

Ez egy minimum 10 fős létszámú társaság (pl: család, barátok, kollégák, ismerősök, avagy cégek, vállalkozások stb.) részére bonyolítható le, melynek során többféle program lehetőséget is kínálunk a résztvevőinknek, mint például:

* terep gokartozás

* quad motorozás

* off-road jepp vezetés

* céllövészet

* lovas fogathajtás

* és természetesen versenyautózás minden mennyiségben

SAM_1795.JPGA versenyautózás természetesen ez esetben is profi rallye versenyzők segítségével történik, akik a jobb oldalról vezetéstechnikai oktatással is segítik a résztvevőket a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A rendezvény folyamán a résztvevők az igényeik szerint összeállított programokon vesznek részt, különböző állomásokat teljesítenek. Az egész napos programok esetében, a délelőtt folyamán tréningszerűen begyakorolt állomásokat, egy finom ebéd után délután már versenyszerűen, időmérésre kell teljesíteniük a vendégeknek. A program zárásaként profi pilótáink igazi versenytempóban élményautóztatják is a kedves vendégeket, így sofőrként és navigátorként egyaránt átélhetik a rally autózás minden izgalmát és élményét! A nap végén pedig még a mért és regisztrált időeredményeket is kiértékeljük és egy ünnepélyes díjkiosztó keretében serlegekkel jutalmazzuk a legjobbakat! A teljes program során folyamatos büfé ellátást is biztosítunk, valamint egy bográcsos ebéddel ("rally gulyás") is megvendégeljük résztvevőinket! Ezen rendezvényeink helyszíne a megrendelőink igénye szerint változó lehet. Általunk ajánlott helyszínek Budapesthez közel pl.: Alsónémedin a Family Rally-Ranch, Örkényben a Radó Rally-Ring, a Tököli Reptér, a Kiskunlacházi Reptér vagy a Kakucs–Ring, de természetesen az ország bármely pontján vannak megfelelő helyszínek (Pl: Kecskeméti Gokart Pálya, Pécsi Gokart stadion, Euroring, Hungaroring, Szentkirályszabadja Repülőtér, stb.) Megfelelősége esetén még akár a cég saját területén, akár egy nagyobb parkolóban is letudjuk bonyolítani programjainkat.

Rendezvényeink ára mindig a résztvevők létszámától, a lebonyolítás helyszínétől, illetve az igényelt programok összetételétől függ, tehát nincs konkrét árlista kialakítva ezekre. Az ár minden esetben személyes megbeszélés tárgyát képezi és az egyéni igényeknek megfelelően kerül kialakításra!

Ezen lehetőség cégek, vállalkozások számára, mint csapatépítő tréning, vevőtalálkozó, partner találkozó stb. akár 100-200 fő részére is lebonyolítható, de természetesen pl. 5 -10 baráti család (kb. 25- 30 fő) részére egész napos program keretében pl. egy különleges alkalomra, például szülinap, névnap, vagy legénybúcsú stb. okán egy szuper emlékezetes buliként egyaránt lebonyolítható, melynek során igény esetén még a gyermekek is vezethetnek igazi versenyautót, mindenféle előzetes vezetési tudás nélkül, abszolút biztonságos körülmények között, jobb oldalon profi oktatóval, aki a jobboldali pedálsorral tudja biztonságosan segíteni és tanítani a gyermekeket, míg a szülők a rally versenypályán küzdhetnek egymással és a lóerőkkel egyaránt! A nap végén pedig az ünnepélyes díjkiosztó keretében a serleg jutalmak mellett átadjuk például a szülinapi tortát is az ünnepeltnek!

5. AJÁNDÉKKÉNT ADHATÓ VERSENYAUTÓZÁSI LEHETŐSÉGKÉNT:

Azon kedves érdeklődőink számára, akik a versenyautózást valamilyen alkalomból (pl: születésnapra, házassági évfordulóra, ballagásra, karácsonyra stb.) ajándékozni szeretnék ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak, az 1. és a 2. pontban található autózási lehetőségeinket ajánljuk leginkább a figyelmébe!

Az ajándék autózások során az előzetes egyeztetések alkalmával a megajándékozott nevére szóló ajándék plakettet állítunk ki és küldünk meg e-mailben (az autózást ajándékozni szándékozó) megrendelőink részére, amely egy szebb képkeretbe, vagy üveglap közé helyezve, akár kézzel fogható ajándékként is átadható az ünnepeltnek!

A megajándékozottak autózásáról minden esetben fényképeket és belső kamerás video felvételt is készítünk, melyeket teljesen ingyenesen - azaz csapatunk ajándékaként - biztosítunk az ünnepeltek részére!

20160121_113544.jpgA versenyautózást természetesen gyermekek részére (akár már 3 éves kortól!) is lehet ajándékozni, mivel versenyautóink jobb oldali pedálsorral is ellátott, teljesen biztonságos oktató autók és az autózás során a jobb oldalon ülő profi, többszörös bajnok rally versenyzőink mindenben segítik az ünnepelteket és tökéletesen tudják kontrollálni az autózást, ami így maximális biztonsággal bonyolítható le! Az ünnepeltek pedig igazi rally versenyzőnek érezhetik magukat és így egy igazán különleges, izgalmas és felejthetetlen élményt élhetnek át.

Reméljük ajánlatainkkal sikerült felkeltenünk érdeklődésedet versenyautózási lehetőségeink iránt és hamarosan találkozunk a Radó Rally-Suliban!

Ha bármi kérdés kérés, elképzelés, vagy esetleg konkrét versenyautózási igény felmerül, várjuk jelentkezésedet a weboldalunkon a letölthető dokumentumok között található és e-mailben részünkre megküldendő jelentkezési lapon, valamint az alábbi elérhetőségeinken is bármikor szíves fogadjuk megkeresésedet!

 

Radó István     +36-20/ 9-345-415

Kovács Szilvia +36-20/ 2-900-885

e-mail: info@radosport.hu

facebook: „Radó Rallye”

web: www.radosport.hu

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu