Kinder Rally Team

milan.jpgA rally sportban a fiatal feltörekvő tehetségek fejlődése és előrejutásának elősegítése céljából 2010-ben a Radó Rally Team S. E. támogatásával és természetesen Radó István alapításával, vezetésével és oktatásával elindult a Kinder Rally-Suli, melynek keretében kezdetben a junior korú versenyezni vágyó fiatalok, azaz a 14-15 éves korú gyerekek vehették szorgalmasan a vezetéstechnikai leckéket. Majd az egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó rally-suliba egyre fiatalabb korú gyerekek is jelentkeztek és szerettek volna versenyautózni, vezetéstechnikát tanulni!

2015 januárjában egyszer csak érkezett egy apró termetű, még csak nagy csoportos óvodás fiúcska Bardócz Milán, aki az első versenyautózási lehetőséget a születésnapjára kapta a családjától! Milán oly annyira beleszeretett a versenyautózásba, hogy eldöntötte, Ő bizony autóversenyző szeretne lenni és - szülei beleegyezésével és támogatásával- már másnap tagként jelentkezett a Kinder Rally-Suliba és szorgalmasan kezdte venni a vezetéstechnikai leckéket oktatójától! milan_auto.jpgA kis versenyző palánta eleinte gyerekülésben ülve látott csak ki a versenyautóból és nem igazán érte el a pedálokat sem, de mégis mindenáron versenyezni szeretett volna. Radó Pisti látván a kisgyerek hihetetlen elszántságát, kitartását és akaraterejét két hónapnyi szorgalmas tanulás és közös munka után, úgy döntött, hogy versenyen is elindítja ifjú tanítványát! Ehhez szükségesen pedig épített Milán számára egy speciálisan kialakított, kifejezetten az Ő méreteire igazított versenyautót! Így 2015. márciusában a nagy csoportos ovis rajthoz is állhatott egy Subaru WRX versenyautóval és azóta is folyamatosan versenyez és ér el egyre jobb eredményeket a versenyeken! Természetesen Milán sikereit látván egyre több kis gyerkőc kezdett el érdeklődni a rally sport és a versenyautózás iránt, így a rally-suli vezetője úgy döntött, hogy hazai és nemzetközi szinten is egyedüli módon megalapít egy rally csapatot kisgyerekek számára is, ahova már 6 éves kortól kezdődően (!) várja az apró versenyző palántákat, így 2015. szeptemberében megalakult a Kinder Rally Team rally csapat!

milan dobogo.jpgA gyerekek pedig mindent megtesznek azért, hogy bizonyítsák mentoruknak, hogy a gyerek rally csapat megalakítása bizony nem volt hiába való! Óriási lelkesedéssel veszik a vezetéstechnikai leckéket, sikerrel indulnak a versenyeken és érnek el egyre jobb helyezéseket a felnőttek között is!

A Kinder Rally-Suli által nyújtott hatékony oktatásnak és a gyerekek szorgalmának köszönhetően a kis csapat tagjai folyamatosan fejlődnek, egyre ügyesebbek és magabiztosabbak lesznek! Ezt tükrözi, hogy az utóbbi hónapokban már minden versenyen folyamatosan a dobogón állhatnak a Kinder Rally Team tagjai!

 

A legfiatalabb Rally versenyzőnk

A legfiatalabb Kinder Rally Team csapat tagunk Bardócz Milán még csak 8 éves, általános iskolás 1. osztályos tanuló, aki már több mint egy éve jár a Radó Rally – Suliba, így előbb tanult meg autót vezetni, mint írni, olvasni! Jelenleg is szorgalmasan tanulja a rally fortélyait navigátorától, oktatójától és egyben mentorától a többszörös bajnok autóversenyzőtől és vezetéstechnikai oktatótól, Radó Istvántól.

M.jpgMilán  6 évesen (!) látogatott el először a Radó Rally-Suliba, ahol egy Honda Civic VTI versenyautót vezethetett. Az aprócska fiú annyira kedveli a versenyautókat és a versenyautózást, hogy minden napját igyekszik valahogyan autók közelében tölteni, így hát nem csoda, hogy megragadta őt a rally-suli légköre! Szülei jóvoltából, havonta legalább kétszer ellátogatott a rally tanodába, majd mindössze 3 hónapnyi közös munka után, 2015 márciusában, életében először rajthoz is állhatott egy számára speciálisan kialakított - mentora Radó Pisti által megépített - meghosszabbított pedálokkal, emelt kormánnyal és üléssel ellátott, Subaru WRX versenyautóval és azóta pedig folyamatosan versenyez  és ér el egyre jobb eredményeket egy  amatőr rally  bajnokságban, legfiatalabb versenyzőként az egész mezőnyben a felnőttek között!

Milán  6 évesen (!) látogatott el először a Radó Rally-Suliba, ahol egyHonda Civic VTI versenyautót vezethetett. Az aprócska fiú annyira kedveli a versenyautókat és a versenyautózást, hogy minden napját igyekszik valahogyan autók közelében tölteni, így hát nem csoda, hogy megragadta őt a rally-suli légköre! Szülei jóvoltából, havonta legalább kétszer ellátogatott a rally tanodába, majd mindössze 3 hónapnyi közös munka után, 2015 márciusában, életében először rajthoz is állhatott egy számára speciálisan kialakított - mentora Radó Pisti által megépített - meghosszabbított pedálokkal, emelt kormánnyal és üléssel ellátott, Subaru WRX versenyautóval és azóta pedig folyamatosan versenyez  és ér el egyre jobb eredményeket egy  amatőr rally  bajnokságban, legfiatalabb versenyzőként az egész mezőnyben a felnőttek között!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu