Verda napok - Tököli reptér

Ezúttal a Tököli Repülőtéren került megrendezésre a tavalyi évben induló és nagy sikert arató "Verda napok" fesztivál.

A rendezvényen kicsik és nagyok, fiúk és lányok, gyerekek és nagyszülők egyaránt találhattak maguknak érdekes és izgalmas szórakozási lehetőséget. Számtalan különleges programajánlattal várták a vendégeket a szervezők. Napközben helikopterezés, bungee jumping, harckocsivezetés, autókiállítás, rendőrségi- és tűzoltó bemutatók, hastáncos lányok, családi vetélkedők, játszóház, légvár, bohócok, bringó hintó, kisvonat, esténként pedig sztriptíz bemutatók, koncertek várták az idelátogatókat. 

 

A technikai sportok szerelmesei is számtalan érdekes programot találhattak itt, hiszen mindhárom napon Rally élményautózás, gokartozás, Drift bemutatók, quadmotorozás, cross motorok és egyéb különböző két-és három kerekű furábbnál-furább járgány kipróbálásának lehetősége, old-timer autók és a legújabb autócsodák, valamint versenyautók kiállítása várta az érdeklődőket.

 

Csapatunk is részt vett a programsorozatban, mindhárom napon terepgokartjainkkal, rally versenyautóinkkal, valamint a Konflis Autósiskolával együttműködve közlekedési tesztlapokkal és oktató autó vezetési lehetőséggel vártuk az érdeklődőket, de a legnagyobb sikert Radó Pisti óránként induló "Rally-Taxija" aratta, ami felejthetetlen élményt jelentett a résztvevők számára, hiszen Pisti igazi versenytempóban az éles versenyautójával egy a Sentinel Biztonsági Szolgálat által lebiztosított 4 km-es gyorsasági szakaszon autóztatta a sorsolás útján kiválasztott szerencsés jelentkezőket. 

 

Aki nem tudott most eljönni az se csüggedjen, a rendezvénynek lesz még folytatása: 2009. Júl. 31.- Aug.2.-ig ismét lesznek "Verda-napok", ez alkalommal -nyár lévén stílusosan a Balaton közelében- a Szentkirályszabadjai Repülőtéren a fenti programokkal ismét szeretettel várunk majd minden kedves érdeklődőt!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu