Közlekedésbiztonsági nap Dunaharaszti

2009. május 24.-én a helyi Polgárőrség szervezésében KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁGI NAPOT tartottunk Dunaharasztin a Piactéren, melynek szervezésében és lebonyolításában, csapatunk a Radó Rallye Team is részt vett.

Ingyenes rendezvényünkön nagy szerettel és rengeteg ajándékkal vártunk minden kedves érdeklődőt. A nap folyamán vendégeink számos különböző érdekes és izgalmas programon vehettek részt. Az ügyesebbek bicikli versenyen indulhattak korcsoport szerint 3 kategóriában, ahol komoly nyereményekkel értékeltük a legjobbakat, a fődíj pedig mindhárom kategóriában egy-egy versenybringa volt, amelyet nagy boldogsággal vettek át az I. helyezést elérő versenyzők. 

 

A gyerekek  a Konflis Autós Iskola jóvoltából igazi oktató autót is vezethettek, melynek feltétele egy hibátlanul kitöltött közlekedésbiztonsági tesztlap volt. A Sentinel Biztonsági Szolgálat segítségével mindenki betekintést kaphatott a Biztonsági Szolgálat munkájáról, megnézhették belülről járőr autóikat, s akinek még nem volt elég az izgalmakból, az megnézhette, kipróbálhatta a Rendőrség és a Tűzoltóság gépjárműveit is. A nap legnagyobb élményeként pedig a bátrabbak Radó Pisti mellé navigátorként beülve kipróbálhatták Honda Civic VTI típusú versenyautóinkat és ízelítőt kaphattak a rallyversenyzés élményeiből! Ez egy igazán izgalmas nap volt a rendezvénynek helyszínt adó Dunaharaszti Piactér - és a rendezvényen résztvevő minden kedves vendégünk életében!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu