80 éves Rally-Mami

Mindenki álma, vezetni egy igazi versenyautót! A 80 éves Magdi nénivel sem volt ez másként, hisz több mint 50 éve van jogosítványa, mindig is kedvelte a jó és gyors autókat és - idős kora ellenére is -még mindig szívesen tapossa a gázpedált!

Ismervén a "tempós nagyit", családja gondolt egy merészet és a 80. születésnapja alkalmából meglepték őt egy a Radó Rally-Suli által biztosított versenyautóvezetési lehetőséggel! 

Magdi néni a legnagyobb örömmel fogadta az ajándékot rajthoz állt egy rally versenyen és "letesztelte" Radó Pisti oktatói tudását és kipróbálta Honda Civic VTI 180 lóerős igazi rally versenyautóját!

Rally-Mami végre tövig nyomhatta a gázpedált és kedvére száguldozhatott, úgy, hogy egy többszörös bajnok profi rally pilóta diktálta az itinert és adott neki vezetéstechnikai tanácsokat a versenypályán! Magdi néni élete legnagyobb élményeként említi a Radó Rallye Team által biztosított versenyautózást, azt mondta sokat tanult és - bár nem tervez profi autóversenyzői karriert építeni - sejtelmesen megjegyezte, szívesen lenne a fiatal lányokból álló "Miss Rallye Team" csapat tagja, úgyhogy biztosan találkozunk még vele majd a Radó Rally-Suliban!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu