2009-ben is bajnokok lettünk!

A 2009.-es versenyévadot is sikerült ismét eredményesen zárnunk, hiszen megnyertük az N2 kategória bajnoki címet!

Honda Civic VTI 180 LE-s versenyautónk tehát újra sikeresen vette az akadályokat és megbízhatóan szerepelt minden egyes versenyen, amelyen rajthoz álltunk ! A Szlovák-Magyar futamokon, mint az Eger -Rally és a Salgó-Rally, is sikerült kategória győzelmet aratnunk, így elmondhatjuk, hogy nemcsak a szlovák, hanem a magyar bajnokságban is jó eredménnyel szerepeltünk!

Csapatunk elnöke, alapítója és egyben névadója: Radó Pisti neve tehát továbbra is kuriózumot jelent a rally világában, hiszen 28 éves pályafutása alatt, több, mint 600 serleg boldog tulajdonosának tudhatja magát, sőt az utóbbi 10 évben minden évben bajnoki címet is nyert!

 

Ezzel a teljesítménnyel  úgy gondolom egyedülállónak mondhatja magát a magyar autósport népes mezőnyében! Én pedig hálás vagyok, hogy mellette ülhetek a jobb 1-ben, fantasztikus élmény számomra, hogy egy profi mellett ülve tanulhatom a mesterfogásokat! KÖSZÖNÖM PISTI! Igyekszem majd 2010.-ben is megfelelni az elvárásoknak és próbálom majd továbbra is a maximumot nyújtani minden versenyünkön!

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu