A Radó Rally Team

A Radó Rally Team Sport Egyesület már 23 éve folyamatosan működik Magyarországon, Dunaharaszti városában. Jelenleg 2 fő - Rally I. osztályban, 5 fő - Rally II. és III. osztályban versenyző, valamint 8 fő amatőr autóversenyző tagja van a csapatnak.

rado_rally_team.jpgA csapat egyik legfőbb célkitűzése az autósport népszerűsítése minnél szélesebb körben. Ennek érdekében pedig igen sokféle módon igyekeznek mindent megtenni. A versenyzés mellett tehát jelentős közéleti tevékenységet is folytat a csapat. Számos nagyszabású, igen nagy érdeklődésre számot tartó autós rendezvényt bonyolítottak már le az ország több pontján. Többek között például Dunaharasztiban a több éven keresztül sikeresen működő „Haraszti Kupa” amatőr autóverseny sorozat rendezvényeit, melyeket a kezdő tehetségek felfedezésére, sporttevékenységük segítésére, illetőleg legfőbb célként, elsősorban az ifjúság részére a szabadidő hasznos eltöltésére rendezett meg a csapat. De több nagyobb bevásárló központ megnyitója alkalmából, vagy akár csak egy-egy áruház, vagy újonnan induló vállalkozás népszerűsítése céljából is szerveztek már hasonló autóversenyeket. Többek között például az egyik legnagyobb áruházlánc a TESCO részére, illetve a szintén neves Asia Center Bevásárló Központ parkolójában is számos versenyautós rendezvényt bonyolított már le a Radó Rally Team. Ezek a rendezvények igen nagy népszerűségre tettek szert és alkalmanként több ezer ember látogatott ki a versenyek helyszínére az ország minden pontjáról! Ezekről a rendezvényekről számos média tudósítás is készült, különböző TV-állomások: MTV, RTL CLUB, TV2, ATV és számos kábel televíziós társaság is közvetítették az eseményeket és újságok, rádióadók adtak hírt a versenyekről.

Az Egyesület fő célkitűzései közé tartozik természetesen a fiatal feltörekvő tehetségek támogatása, tanítása is. Ennek megfelelően Radó István több, mint 15 éve sikeresen tanítja is az autóvezetést, a versenyautózást. Ő a vezetője a Dunaharaszti székhelyű – Magyarországon egyedülállóan működő – Radó Rally-Sulinak.

Elérhetőségeink

  • +36-20-2900-885
  • +36-20-9345-415
  • info@radosport.hu